‘Schoolproject over jezelf’

Opdracht 

De opdracht is om een script te schrijven voor een korte film waarin je de kijker meeneemt in “jouw wereld”. Door middel van een storyboard maak je een filmtrailer en tot slot ook een filmposter.

Conclusie onderzoek

In mijn onderzoek heb ik onderzocht hoe andere mensen mij zien en daar is uitgekomen dat veel mensen mij lief vinden maar mij ook zien struggelen met mijn onzekerheid. Ik moet uit gaan van eigen kracht, ik kan het wel en moet niet bang zijn dat ik zal falen.

Mijn concept

Bij deze opdracht schoot mij niet veel te binnen het enige wat ik op dat moment dacht was ik kan dit niet. Daardoor heb ik de knop omgezet en heb ik het van een andere kant bekeken. Waarom schiet mij niets te binnen? Komt het misschien door mijn onzekerheid? En toen bedacht ik me waarom doe ik het daar niet over.

Door mijn onzekerheid struggle ik erg met mijn projecten en weet ik niet of ik het wel ga halen. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn meest slechte eigenschap te verbeteren en daarom zet ik deze eigenschap vol in de schijnwerpers. Mijn project gaat dus over mijn onzekerheid en hoe ik ermee struggle met dit project.

Poster
Storyboard Trailer